Villa Anneloi

Verslagje 10e Thailand reünie van 21 maart 2015:


Wat was het heerlijk jullie allemaal weer te zien in België en sommigen reeds te leren kennen voor we jullie hier binnenkort mogen ontvangen !    We hebben het deze keer ontzettend koud gehad in België, maar wat werd ons hartje  lekker verwarmd, door de enorme opkomst van jullie allemaal en hebben we ons echt geamuseerd !  We waren met meer dan 150 mensen !   EN toch voelden we deze keer dat we met iedereen een kleine babbel hebben kunnen maken.     De zaal, het eten en dranken en alle andere organisatie was echt perfect gedaan door de lieve vrijwilligers van de Thaise verening van Koekelare !  EEN DIKKE DANK JE WEL WEER !  Ook Loi heeft er enorm van genoten en sprak zelfs om volgende jaar weer mee te komen !!!   We houden jullie op de hoogte !!!  
Milo was de fotograaf van dienst, maar is pas beginnen foto’s maken als al heel wat mensen naar huis waren… sorry voor diegenen die er niet opstaan !  

In  een mailtje, gekregen van de Thaise organisatie in Koekelare, staat de opbrengst van de avond te horen (lezen)… 


We kopieren”

” Met trots kan ik u melden dat er in totaal 1809 euro winst was. Dat wil dus zeggen dat elk project dus 603 euro krijgt.
de drie projecten zijn:
– project issaan. het educatief project in de streek van Nongkhai;
– het aids project eveneens onder beheer van de Good Shepherd Sisters,
– het ziekenhuisproject in Ban Kadaad (streek van Surin) “

DANK JE WEL ALLEMAAL !!!