Villa Anneloi

Sawadieka ! 
Een overwelmende dank je wel om van de 11e Thailand reünie op 6 mei 2017 weer een heerlijk succes te maken !   Dank je wel aan Thai Smile voor de organisatie !   Het was weer top… de hapjes waar echt op zijn Thais, (=wat trager) maar ze waren over heerlijk !    De opbrengst van dit jaar was  1730 € wat zal worden geinvesteerd in projecten in het Noord Oosten van Thailand (zie www.projectissaan.be).   

   Dit jaar waren er enorm veel mensen die jaren terug bij ons geweest zijn of zelfs van mijn toers van in 1999 !!!   We waren zo overwelmd dat onze hersenen ons hier en daar in de steek lieten zodanig we namen en gezichten niet onmiddellijk meer konden thuis brengen.   Onze excuses daarvoor, maar we waren even blij om jullie allemaal weer terug te zien.    De ambiance was er weer en dank aan alle kinderen en jeugd om de tombola in goed banen te leiden.    De hoofdprijsjes werden door de paparazi op papier gezet:

 Een mand met Thaise ingrediënten en een Thaiskookboekje.

  De algekende Thaise wiskey Sangsom (rum) 

Een liter en 1/2 Chaang bier.  
Meer dan 150 mensen de aandacht geven zoals we willen, was niet mogelijk, maar plots kreeg ik het idee om elke tafel waar we een babbeltje gingen slaan, een foto van te nemen.  Nogmaals sorry dat ik pas op het idee kwam als er al een paar tafels naar huis waren en sommigen pas bij het vertrek op de foto kreeg.

Het was 1.30 in de morgen van 7 mei als we naar huis gingen, een bewijs dat het leuk was jullie allemaal weer te zien en voor diegene die we hier mogen ontvangen een van de komende maanden, TOT HEEL GAUW!!!!  

                                                            UITNODIGING

11e Thailand reunie in  BELGIE !  
  Onze vlucht naar Belgie is geboekt ! 2017 here we come !     Loi komt ook mee en we zouden graag weer een reunie organiseren om jullie allemaal terug te zien !        We nodigen we jullie  graag uit voor de 11e Thailandreunie in Belgie !Dit jaar zal   “Thais smiles vzw”  (zie FB pagina met dezelfde naam) voor ons een Thaise avond  organiseren met de algekende  Thaise sfeer, het Thaise eten en Thaise drinken!    Dank je wel om dit voor ons te doen !      Er worden een Mai Tai cocktail (met of zonder alcohol) en 5 Thaise hapjes bereid voor 15 euro per persoon.    Andere  (Thaise) dranken en Thaise gerechten  worden aan democratische prijzen verkocht.  Net als de afgelopen reunies, gaat de opbrengst van de avond naar hun Thaise project in het Noord Oosten van Thailand. Het geld wordt uit eerste hand ter plaatse gebracht en het wordt gespendeerd aan  educatieve steun voor de locale Thaise kinderen.  Meer te vinden op www.projectissaan.be
>  SCHRIJF IN JULLIE AGENDA:   Zaterdag  6 mei 2017 vanaf 18h00
> LOCATIE :   Parochiezaal de Bosgalm, Pastoriestraat 7, 8820   TORHOUT         >  GEEF EEN SEINTJE:     1/ Als jullie kunnen komen via email:                                           [email protected] 
DEEL DEZE UITNODIGING MET IEDEREEN DIE GRAAG KENNIS WIL MAKEN MET ONS !  DIE AVOND ZIJN ER : Foto- en info boeken  om in te kijken,  kan je een babbeltje doen met onze gasten die reeds geweest zijn en  kunnen zij hun ervaringen met je delen ! Voor de organisatie makkelijk te laten verlopen, is het handig ons zo snel mogelijk wat te laten weten en als  er nog vragen zijn, mail ons gerust !                             
A smile from Thailand, Anneloi, Do & Milo & Sikko xxx                    
 PS.  ELKE KEER WEER: gelieve GEEN kadootjes mee te brengen, jullie aanwezigheid  IS de grootste kado !!!!  
En neem eens een kijkje op youtube : 
 http://www.youtube.com/watch?v=OZMfE39wOxI