Villa Anneloi

VERSLAGJE van de 12e Thailand reünie op 31 maart 2019

Ondanks we door omstandigheden de reünie op een zondag moesten doen, was het weer een heerlijk weerzien van jullie allemaal. De meeste van onze anciens konden niet komen en dat was jammer. De volgende reünie proberen we weer op een zaterdag te organiseren.

Nu ook weer een dikke dank je wel om van de 12e Thailand reünie een blijvende herinnering te maken. Een super dank je wel aan Thaismiles vzw voor de super organisatie. Het was een succes en we waren vereerd zoveel mensen te mogen weerzien en leren kennen! Natuurlijk teveel mensen voor lange babbels maar het was super gezellig! De kinderhandjes van Pol en Sikko zorgden voor de gelukkige winnaars van de prijsjes en de hoofdprijs (een weekverblijf met excursies voor 2 personen in Villa Anneloi Homestay) ging naar een gezin, die met plezier voor de 2e keer terug komt! Zij hebben reeds geboekt voor juli 2020. We kijken uit naar jullie komst !

De opbrengst van dit jaar was  1450 € en wordt geinvesteerd in projecten in het Noorden en Noord Oosten van Thailand (zie www.projectissaan.be).  

UITNODIGING

Sawadieka 2019 !

Loi, Annelore, Do, Milo & Sikko komen weer naar België en oh, wat zou het leuk zijn jullie (weer) te ontmoeten !   We kunnen niet verzekeren dat we de 30 graden meebrengen, maar we hopen wel de Thaise zon van de partij te hebben.   

KOM NAAR :