reviews 2004

Het jaar 2004 01-01-04 –        
De morgen begint met een heerlijk ontbijt, geserveerd door het meisje met de glimlach,Oi.  Dat tevens zorgt voor de kraaknette kamers.-        
Met Doke is er wel altijd iets te beleven.  Soms een sloeberke, maar hij kan toch zo braaf zijn (hebben wij trouwens ook gezien).-        
Annelore, een gastvrouw uit de duizend, die, o, zoveel weet te vertellen.  Iemand waarbij u direkt thuisvoelt.  Haar Vlaamse dialect is nog mooi om te horen, vooral dats da…-        
Loi, onze gids, met zo iemand heeft Annelore het getroffen.  Van gids tot kok, alles speelt hij klaar.  Hij bezorgde ons een fantastische rondreis, met alles erop en eraan.  Loi en Annelore u zijt een voorbeeld voor velen.
Wij danken jullie voor het mooie verblijf dat we gehad hebben.  En wensen jullie voor 2004 nog vele nieuwe gasten toe. 
Marleen en Andre uit Wakken 28-12-03

Het was een very clever idea not to take the 147 temples cultural tour with Amaromt.  In plaats van tempel-in-tempel-uit tuimelden we van de ene verrassing in de andere.  De grootste verrassing van alle verrassingen was ongetwijfeld Annelore zelf.  Amper een jaar ouder dan onze dochter en al een eigen huis, eigen kind en ja ja een echte Thaise man, die al even verbazingwekkend was als zijn Vlaamse vrouw.  Villa Anneloi was een fraaie uitvalsbasis voor evenzo fraaie uitstappen in de dichtbije en verre omgeving. Ook de tips die ze gaven over massage en kleermakers waren uitstekend.  Wat zullen we ons blijven herinneren ?  Geen idee, maar in ieder geval de goesting om terug te komen en van hieruit een ander stuk van Thailand verder te ontdekken.  En wie weet huren we hier ooit wel een winterverblijf in Chiang Mai, want als de winters hier zo zomers zijn als wij hebben meegemaakt , ruil ik – als ik 60-plusser ben – graag ons reumatische landje voor een heilzaam eindeloopbaanleven onder de handen van Thaise poppemiekes, zoals Cor uit Turnhout het zo fraai kan formuleren.   Jan Van den Bergh Van alle indrukken die een caleidoscoop van gevoelens oproepen bij de aankomst in Thailand, is verbazing wel het toppunt:  onze gastvrouw blijkt – net als ik – een oud-leerling te zijn van Mabo, een school die blijkbaar de aanzet geeft tot initiatief en het verleggen van grenzen.  Een cliché is hierdoor alweer bevestigd:  de wereld is klein !  Loi heeft door zijn ludieke invalshoek onze humor-snaar bespeeld: “ no money, no honey, no fun, no baby”  Dat er nog vele baby’s na Do mogen volgen !  Arlette De Pauw Loi en Annelore, geslaagd Euro-Aziatisch koppeltje.Loi bleek een uitstekende gids met de vinger op de natuur. Af en toe een tempeltje tussendoor, maar geen tempeldiarhee.  De tweedaagse trekking was een hoogtepunt.  Loi had de juiste feeling: als de wandeling even hijgen was, stopte hij even om uit te leggen wat olitfantenoor of tijgerstrontje was.De olifanten stapten op het juiste ritme.  Loi herleefde nog meer tussen zijn vrienden in het trekkersdorp.  Liedjes zingen, bier en netbal.  En dan de olie massage.  Zalig.  Veel nieuwe technieken geleerd.  Die ga ik volgend jaar (2004) op Lut toepassen.  Dat belooft.
Dirk 

Gastvrijheid en familiale sfeer… dat is villa Anneloi.  We voelden ons dadelijk thuis, hier in Chiang Mai.  De trekking was voor mij het hoogtepunt.  Ik was gefascineerd door de olifanten, wetende dat Loi deze machtige dieren zelf bereden en gemend had.  Loi en Annelore hebben hun liedje voor Thailand zeker op ons overgebracht. 
Bedankt !  Lut 

Loi & Annelore
 Eerst maal  alleen op vakantie, wist niet hoe of wat er ging gebeuren !!!   Voelde me van de eerste moment THUIS in villa Anneloi.  Goede ontvangst, perfecte gids, perfecte accommodatie, heerlijke sfeer… kortom perfect.  Moest ik ooit terug naar Thailand komen, is dit de eerste plaats waar ik terug naartoe kom.   Nog veel succes met uw levenswerkLiefs,
David 17 jan 2004 

Loi, Annelore en Do 
Deze vakantie kunnen we nooit meer vergeten.  Het was buitengewoon, een aanrader voor iedereen !  Elke dag op nieuw speciale ervaringen en zeer veel lol met Loi “supergids”  
Groetjes, Sammy 

Yep, dit was een week, die ons heel ons leven zal bijblijven.  Het avontuur, de gezelligheid, de lol die we hadden….  We hadden “de max’ van een gids! 
Bjorn  greetzzz “Villa Anneloi”. 

Thuiskomen in Thailand.  Lachende gezichten, prachtige accommodatie, geweldig lekker eten door Loi zelf gemaakt,  heel gevarieerd programma, fantastische omgeving, net buiten de drukke stadskern, ideale lokatie, belgische gastrvouw met de alomgekende Thaise glimlach, (ling-) Do die door het huis loopt te dartelen.. enz…enz…Voor ons was het verblijf in Villa Anneloi een prachtig begin van een drieweken durende vakantie in Thailand.  Na ons verblijf in Chiang Mai kon onze reis eigenlijk al niet meer kapot.  Loi had ons al zoveel laten zien, laten doen, laten proeven…dat we ervan overtuigd waren dat we nu echt al alles gezien hadden !!!Altijd stond men klaar om op onze vragen een antwoord te geven, ons te helpen waar mogelijk. Een aanrader voor iedereen!!! Bedankt voor de fantastische tijd die jullie ons bezorgd hebben !!!!
Vele groeten en tot wederziens !

Harald Sejour du 28.09.2003 (soir) au 04.10.03 (matin): 
De Stuttgart, nous avons eu un bon pressentiment: Villa Anneloi nous a sembli tres flexible, tres ouverte.  Une fois sur place, cela s’est confrime: l’acceil a Villa Anneloi fut tres chaleureux et que cela soit en compagnie de Annelore qui etait heureuse de nous montrer le pays qu’elle a “choisi” ou avec Loi qui nous a fait decouvrir tous les secrets de sa region, nous avons pu poser toutes les questions que nous boulions, adapter le programme dans la messure du possible a nos envies…  Cette formule etait tout simpelment parfaite:  nous avons eu les avantages d’avoir des guides competants et sympathiques, sans subir les incovenients d’un grand groupe.  Merci pour tout.  Nous gardons un magnifique souvenir de notre sejour a Villa Anneloi.. et le
recommanderons ! 
Gaelle et Stefan Annelore, Loi, Do’ke en Oi             

9 maart 2004 Waar moeten we beginnen ?Jullie hebben een stuk van ons ‘hart’ ingepalmd.  Anthony en ik hebben een zeer gezellige, leerrijke, muzikale, sportieve en amuserende tijd bij jullie beleefd.  Na Bangkok was Chiang Mai een echte verademing.  Loi heeft ons met de nodige portie humor naar fantastische plekjes gebracht en op zijn manier allerhande uitleg gegeven over dingen, die je anders nooit te weten zou komen.  Loi weet nu ook wat een Johny en Marina is (grapje).  Anthony kan ook maar niet genoeg krijgen van de Thaise lekkernijen die Loi ‘s morgens op tafel zette.  Hoe pikanter, hoe liever en natuurlijk wat ze hier zeggen klopt, namelijk: PIKANT ERIN IS OOK PIKANT ERUIT dus ….!  Na al dat lof over Loi zijn we aanbeland aan hoe kan het ook anders, Annelore.  Al bij de eerste kennismaking hadden we al zoiets van “dit wordt een toffe week”.  Watervallen hadden we nog niet gezien hier in Thailand, maar zoals je zelf zegt Annelore, jouw “SPRAAK”waterval had ons meteen in de greep.   Tijdens ons verblijf hebben we dan ook genoten van je verhalen, de tips, de gastvrijheid en natuurlijk ook je glimlach.  Spijtig dat de verrassing nog niet klaar was… Een thai kun je niet opjagen !   Maar geen getreur, zo komen we zeker nog eens terug om de JAKUZZI uit te testen. We konden ook steeds op Oi rekenen.  Met haar bescheidenheid verzorgde ze iedere dag het ontbijt en onze kamer.  Al had ze op sommige momenten wel haar handen vol aan Do’ke.  Wat een wervelwind van een kereltje.  Iedereen moet hem in het oog houden of voor dat je het weet is hij … wie weet waar.   Met al die mooie momenten in ons geheugen gegrift, zullen we dan ook afscheid moeten nemen.  We kunnen hier dan ook niet eeuwig blijven. 
Annelore en Loi:  THANKS FOR EVERYTHING !
Tot mailekes   Heidi (Ostendgirl) & Anthony (Ostendboy) Annelore, Loi en Do  

14 april 2004 
Dit was een deugdoende tussenstop tijdens onze huwelijkreis. Na de drukte van Bangkok en de tempels van Sukhothai, zorgde de tocht door de natuur voor een welgekomen afwisseling, zeker met de uitstekende terreinkennis van Loi.  Maar wat ons zeker altijd zal bijblijven, is de manier waarop we door jullie Songkran actief mochten “mee-maken”.  De mix van liters water, achterop de pick-up, ijsblokken, de ‘Farangs” tussen de Thaien, picknick aan het meer, 35 graden Celsius en toch rillen van de kou, genieten van de stoet,… was super.Bedankt voor de gastvrije ontvangst !
Sarah en Bruno 


Dag Annelore, Hoi Loi, Dag Do            1 mei 2004, 0u30 
Het spijtige aan deze week is,
1)    dat ze zo rap voorbij gegaan is
2)    dat wij (Annelore) echt te weinig tijd hebben gehad om bij te kletsen
3)    die hittegolf had echt niet gemoeten (45 graden was net iets teveel) maar voor de rest:maak een mix van echte Thaise cultuur, sightseeing en avontuur, komt daarbij met vriendelijkheid, gastvrijheid, gezelligheid, lol en plezier, en je hebt een perfecte coctail om de gast(en) een onvergetelijke week te bezorgen.  Een vakantie anders dan anders, nooit meegemaakt. Profciat Annelore, Thank you Loi , Toi Toi Do !
Ronny 

Dearest Loi, Annelore & little Do   15.05.04 
This week has been really fantastic for us.  My (Deborah) first time in Asia, and you guys made me feel really at home in the beautiful Villa Anneloi.  Loi, thank you for all the guiding & great explanations.  The trekking was hard at the time, but it gaves us memories we wil never forget.  (e.g. playing checkers with the lady from the hilltribes)  I don’t thing there is a better way to learn most of the lives of these people.  Thank you for giving all the great experiences to us !!And Annelore, thank you very much for all the good care in the Villa.  We wish you all the luck !!Deborah & Ian PS We realised just now the week was so exciting, we even forget to use your jacuzzi … 

Annelore & Loi 
Het was een onvergetelijke week.  We waanden ons net in een film.  De buffalofarm was waanzinnig mooi en leerrijk.  De trekking was onwerkelijk.  Loi voelde zich net een jungle boy. Hij leerde ons allerlei nieuwe dingen:  jungle tree, jungle thea, jungle rice,…. We sliepen als baby’s na een stevige pint wisky.   De olifanten waren de max, alsook de bamboe rafting.  Het water stond zeer hoog.  Jane en Rambo waren ook van de partij. Loi heeft zich enorm voor ons uitgesloofd.  We komen zeker terug.  We vonden het de week van ons leven.  We wensen jullie een gezond leven toe.  
Marc & Karma Gaby & Hans de “buffalo soldier”. 10/07/04   

Annelore en “man of the jungle”, Loi 
Voor een stadsmens zoals ik, was deze week een adembenemende mooie ervaring.  Loi, koning van het Noorden, verwende ons met bezoekjes aan tempels, bergstammen en natuurparken, waar de vele Thailand-toeristen  ver te zoeken zijn.  De trekking, inclusief de wandeling, de bamboerafting en de olifantentocht, was voor mij the real thing !  Het had een soort van “jungle-gehalte”  voor mij even verbazingwekkend als puur genieten was.  De stress die ik opliep in Belgie heb ik deze dagen letterlijk en figuurlijk uitgezweet.  Een ware aanrader voor de natuurliefhebbers die de charme en gastvrijheid van de Thai weet te apprecieren !  Thanks to Loi en Annelore voor een geslaagde week.  I’ll be back !  
Karin Kreydt 

Thanks for the very good service in your villa and the unbelievable trips in your country.  I’ll keep them allways.  Succes  
Chris Van der Velde 1/08/04 

Dear Annelore, Loi and Do’ke 
This was our first “pre-arranged” trip over the last 28 years, but it was wonderfull: not have to worry to arrange one thing after the other: very well done Loi !  We have seen Chiang Mai and surrounding in the best possible ways:  amazing Thailand !
Life at Villa Anneloi is very relaxing and comfort is very much appreciated after trekking and the 2 –day trip to the north.  Specially the “spa” is a wonderfull asset.
If I still learn how to cook this afternoon, trip will be totally succesfull…!
This was the first Asia-experience for Geertrui and she seems to want more after this experience.  Thanks to all, we will never forget.
Geertrui en Frank 

Lieverds van Thailand,
Een hartverwarmend ontvangst, niets was teveel, zelfs zo’n luxe hadden we niet verwacht.  Het is fijn om zelf zo eens verwend te worden en we worden het vlug gewoon.  Tom en ik hebben echt van al het moois genoten en dit dankzij Annelore en Loi !  Daar zijn we jullie eeuwig dankbaar voor !!Wat is me ‘t meeste bijgebleven ?
DE MOOIE GLIMLACH !!!(mama)

Lieve Annelore en Loi
Ik moet bedanken voor de geweldige mooie verwelkoming.  Ik heb nog nooit zo’n mooie glimlach gezien.  Ik hoop dat de andere gasten ook zo’n blije verwelkoming mogen meemaken.  Er was geen 1 moment dat ik mij verveelde. 
And I want to thank Loi also for everything, you’re the best guide ever. 
 En (zoon) Tom 02/08/04  

Annelore, Loi, Do’ke 
Na 7 maanden zijn we teruggekomen.  In die 7 maanden is hier heel veel veranderd.  Jacuzzi bijgekomen, nieuwe kamerdeuren, dit alles is zeer mooi.  Hier voelen we ons thuis.  Bij ons vertrek kunnen we alleen maar denken aan onze volgende reis naar Thailand.  Wij danken jullie voor de goede ontvangst hier in Villa Anneloi.Tot ziens, Marleen en Andre Wakken 14/08/04  

Annelore, Loi, Doke Het was hier een zeer goed verblijf in “Villa Anneloi”.Ik heb me goed geamuseerd in de jakuzzi samen met Do’ke.  De trekking was zeer geslaagd.  De olifantentocht was super.  Het bamboevlot was zeker zeker niet mis.  Het bezoek aan de olifantenkakpapier was verrassend, maar spectaculair.  Het gezelschap van de nichtjes was ook leuk.  Het was leuk dat er cornflakes, boterkoekjes en panecakes bij het ontbijt was.  Bedankt voor de gastvrijheid !  
Nele, Filp, David en Eva

 Loi, my pheuan Thai is a difficult (yaak) language. 
But also my English isn’t so good.  That’s the reason I’ll mix them together.  The food was aroi, not to pet.  The best thing of the week was the trekking.  It was maak sanuk and suay.   I learned a lot about the Japanees buffalo’s, things in the jungle, etc .. Khoup khun kha, chok dii and sawat dii Lieselot Do, de plaatselijke super man van dienst.  Wat een energie. Ge zijt een schattig lief ventje dat de show probeert (en het ook kan) te stelen. Annelore,Mercikes.  Ge hebt al zoveel lof gekregen en ik kan het alleen maar beamen.  Thailand is gekend als het land van de glimlach, maar uw glimlach is goud waard.  Veel succes nog en geluk
.Liefs, Lieselot
Ook een bedankje aan de familie Maertens 

Loi, Do & Annelore ‘t was plezant, echt waar.  Loi, you were the best guide we could get.  You made me appreciate the different cultures of the different tribes in Thailand.  It’s more then just watching people, you made us try to understand why those people live like that.  I will never forget your favorite sentence: ‘If you don’t try, you will never know!’  (Khoup Khun Kaa)  for the nice food, for letting us walk in the mut, for getting us wet in the bamboo-raft, for letting me know that my favorite budha (the budha that lies down) is my budha (because I am born on a Tuesday), for telling me stories (I hope I can remember some of them back in Belgium), for your jokes, for being there ! Dank je wel !
Lore, jammer dat we mekaar zo weinig gezien hebben. Vond het wel de max dat je ons wegwijs hebt gemaakt in Bangkok en dat je onze weg verder hebt uitgestippeld.  Tot heel gauw, een welgemeende merci.  Zoen !  
Do je bent een clever ventje !  Mij ‘ Marie’ noemen, omdat ik geen ‘ke’ meer ben. 
Dank je dat ik samen met jou naar ‘superman’ mocht kijken ! 
Zoenen aan jullie drie van mij, Marieke 
PS.  Geweldig hoe jullie dit huis tot een thuis hebben gemaakt !  Ben trots op jullie. Annelore, Loi en Do        

02/10/04 
Een groot schrijver ben ik niet, kan het veel beter uitleggen.  Maar ik weet dat ge met weinig woorden veel kunt zeggen.  Voor alles “BEDANKT”  Het was voor ons een week om NOOIT te vergeten.   We moeten ons gewoon mee beamen wat de andere hiervoor hebben geschreven.  Het was fantastisch.   Straks voor afscheid een dikke traan en nog een dikke kus en tot weerzien.  In Belgie of in Thailand en het beste voor uw nakende geboorte.
Frans en Francis 

Chiang Mai, le vendredi 29 octobre 2004 
Nous avons commence par un mariage magnifique et nous terminons par un voyage de noces merveilleux grace a votre accueil.  Loi est un guide en or, AnneLore est une hotesse tres chaleureuse et Do, un petit garcon plein d’energie. Nous reviendrons dan quelques annees avec un groupe de joyeux lurons.  Merci pour cette semaine inoubliable, on espere vous revoir tres prochainement en Belgique, on mettera une Chimay blue au frais pour Loi !!!   Petit souvenir pour Loi et petit souvenir pour le carnet de notre passage.  Bonne change et bonne continuation a vous 4Bizz
Vinciane & Laurent

 6/11/2004 
Moeilijk te verwoorden, al die indrukken die we de afgelopen week hebben opgedaan…Alles is superlatieve …  Een vriendelijke ontvangst om mee te beginnen en vervolgens werd het alsmaar gezelliger…  Loi was fantastisch gezelschap. Een gids met flair en veel interessante verhalen.  We hebben veel geleerd en wat we vooral zullen onthouden, alles met een glimlach !  So, to Loi, hope to see you again in Belgium (and who knows in Thailand…)   Many thanks for the wonderfull time we have spend togheter (THAI TIME) and for all the things you learned us and for the good food ! PAI PAI  
Guido & Vera  Reiling 
PS Zo een spring in het leven, die DO, werkelijk een schat van een jongen en nog zo een 2e op komst ! 

Dear Annelore, Loi, Do & ??  11-11-2004 
Villa Anneloi is SUPER !  De sfeer is onvergeetlijk, de ambiance is fantastisch !  Loi op de trekking is iemand waar je alleen maar veel verwondering voor kan hebben, zo ECHT ! We hebben heel veel bijgeleerd en dat kwam ook door wat jullie ons allemaal vertelde. Kortom Villa Anneloi is een onvergetelijke ervaring en je voelt je hier echt thuis !  Nog veel succes en plezier met jullie droom ! 
Annelies en Gilbert 
PS Tot op de reunie in Belgie… 

11-11-04 
Na al deze commentaren is het lastig nog iets origineels te verzinnen.  Het geeft wat ons betreft heel goed weer wat wij ook vonden… fantastisch ! We kenden Thailand al een klein beetje, maar door Loi zijn verhalen, toelichtingen, deuren die voor hem open gaan (en waarschijnlijk niet voor ons) kom je op plekken die je anders niet zou hebben gezien.De wijze waarop de thai met elkaar en met ons omgaan, daar zouden soms nog beter naar moeten kijken, prachtig om te zien.  De verzorging is helemaal geweldig, niet eerder kregen wij in Thailand zo’n uitgebreid (europees) ontbijt en leerden wij het thaise alfabet aan tafel met Do.  (dat is niet helemaal gelukt trouwens).  Die combinatie maakt het zo leuk.  Wij hebben genoten van de gesprekken van de ‘medereizigers’ aan het ontbijt, en het terugkomen van alle gasten met een tuk tuk, mits zij niet alle ziekenhuizen hadden gezien of de tuk tuk bijna uit elkaar was gevallen.   We hebben dus veel gelachen, ook met Loi onderweg, de grapjes, de sinterklaasliedjes, clouseau, Bob Marley, die we trouwens nooit gehoord hebben … Kortom, het is teveel om op te schrijven.  We wisten al dat het goed zou zijn em jullie krijgen hier nog veel te weinig Nederlanders (misschien vinden jullie dat wel goed, ja nou, dat is dan jammer) dus wij gaan jullie flink promoten bij die ‘gierige’ Nederlanders. 
Bedankt voor alles, het drukt de werkelijke waarde niet uit. 
Veel liefs,  Menno en Karin 1

2/11/’04 
Chers vous 3,
Apres de longs mois d’attente, nous avons enfin fait connaissance avec la Thailande, pays du sourire.  Votre acceuil chalheureux nous a permit de passer une semaine inoubliable au sein de votre petite famille adorable entouree d’autres routards come nous.  Merci de nous avoir fait decouvrir ce magnifique pays d’une facon differente.  Loi, merci pour ta bonne humeur et ton savoir-faire.  Annelore, merci pour ta excellente acceuil et ta gentilesse.  O, on se souviendra de ta compagnie dans le jakuzzi.   Merci aussi au personnel pour leur excellent service.  Nous continuons notre chemin et vous le votre et on espere qu’un jour on se reverra…
A bientot ,  Marie-Stephanie & Vincent
 PS C’est parti mon KIKI !!! 

Annelore en Loi,     13/11/04 
Het was voor ons een heel plezante en toffe week, een ervaring die we niet gauw zullen vergeten.  Vooral de 2 daagse trekking, maar ook Thaton en de giraffevrouwen was prachtig en echt ongelofelijk.
Villa Anneloi is zeker aan te bevelen en de sfeer is gezellig, familiaal en zeer ontspannen.  Loi is een toffe kerel en een zeer goede gids.  Kortom het was voor ons een week om nooit meer te vergeten.  En wie weet zien we mekaar nog wel eens in Belgie of in Thailand.
Phillipe en Robert 

Annelore, Loi & Co 
Hartelijk dank voor jullie acceuillant verblijf.  Jullie zijn charmant en charismatisch.  Een aanrader voor allen die dit stuk Thailand willen bezoeken. Proficiat met jullie initiatief.  Het gaat jullie goedMia en Sophie (van de Carre) Dear Loi en Annelore Hartelijk dank voor de vriendelijke, sympathieke en ongedwongen ontvangst in jullie villa anneloi.Annelore zorgde voor de nodig, nuttige, praktische wenken, en “superboy” LOI was een schitterende gids, is steeds behulpzaam en vriendelijk, een echte Thai.  De “raftingday” en de tweedaagse naar TATON, waren hoogtepunten.  Mijn “golfdag” met je vriendelijke ouders, Fernande en Tiger Ivan, was om niet te vergeten.  Ik heb de video-beelden met aangepaste kommentaar van Fernande, reeds bekeken.  Een onvergetelijke dag.
Norbert en Ver Lierman 19 nov. 2004  

AnneLoi & Do 
Deze week zijn we eens echt tot rust gekomen (bamboerafting) & hebben we meer van Noord-Thailand gezien dan we voor mogelijk hielden.  We willen jullie bedanken voor de ontspannen sfeer & het ‘welkom thuis’ gevoel. Dank je Loi dat je op al onze vragen over Thaise mensen & cultuur hebt geantwoord & dat steeds met de glimlach ! 
Kathleen & Christophe, 13-> 20/11/2004 

Annelore en Loi,
We hebben genoten van jullie gastvrijheid en vonden het hier echt tof!  Voor alles bedankt.  Loi is een toffe en sympathieke gids.  Ook de 2 daagse trekking is een aanrader zelfs voor “50 plussers” !Hier is de Belgische stress en spanning van ons gevallen.  Tot weerziens in Wenduine met de baby ! 1
3-20 nov 2004     Diane en Wilfried  

Annelore, Loi Do’ke & ? 
Deze week is zo snel voorbij gevlogen dat er gerust nog een weekje bij kon.   De gastvrije en familiale sfeer in Villa Anneloi is uniek (allez, we zijn nog niks beter tegen gekomen)  Loi is ne toffe pee en heeft tijdens de trekking en andere uitstappen voor een goede ambiance gezorgd. Merci voor deze plezante week en om als een goede mama voor deze “zieke” Jeroen te zorgen.Hopelijk tot op de reunie,Jeroen & Farah PS Als je ooit nog eens naar manneke pis komt kijken, laat het ons weten !  
04-12-04
Lieve Annelore, Loi, DO en … Het is nu 22u en we zijn onze rugzakken jammergenoeg aan het klaarmaken om morgen verder door te reizen naar Ko Samet.  We gaan Chiang Mai, zijn prachtige natuur en vooral Villa Anneloi missen.  Het is moeilijk om na alle andere boodschappen nog origineel te blijven, maar we hebben ongelofelijk genoten van deze week & van al hetgeen we gezien (gehoord), gegeten hebben.  We zijn enorm blij dat we het Noorden van Thailand met jullie hebben mogen ontdekken, het was gewoon fantastisch !Loi, thanks for the origianl guiding, your good care, all your tips & information, and … your fantastic humour (oh my buddah!)  Blijf zo verder doen, hopelijk kunnen we –als we ooit terugkomen- er dan nog steeds van genieten !
Vele groetjes, Karen en Wim   

Hey Annelore, Loi, Do en …, … (twin??)                                                  
4 december 2547 B.C.  (2004 A.D.) 
Bedankt ! Bedankt !  Bedankt !  (euhm…”KA-PUN-KA” !?!)
 Sinds we begin september op reis zijn,  hebben we na al die ‘thuisloze’ maanden toch kunnen genieten van dit gezellige stekje in Chiang Mai.  Hier hebben we nog eens aan tafel kunnen zitten met echte Belgen, lekker Nederlands praten !  En terwijl alles omgeven door een Thais tintje …  ‘t Was een fijne week, met fijne mensen, met een fantastisch fijne gids !  We hebben Thailand leren kennen op alternatieve, maar vooral boeiende wijze.  We zijn op plaatsen geweest, die we nauwelijks konden voorstellen en die we zeker nooit alleen hadden ontdekt.
Bedankt voor deze verrijkende week  “we spread the word…”
Kim en Dries 

5-12-04 Annelore, Loi, Do en … 
Do op uw verjaardag wensen wij u het allerbeste en dit is dat ge in de voetsporen van uw mama en papa moogt treden dan wordt je zeker een fijn mens met respect voor de natuur en liefde voor je medemensen.  Annelore – Loi je bezorgde ons een unieke vakantie en liet ons vele mooie plaatsjes ontdekken die we zelf nooit gevonden hadden. Bedankt voor deze mooie ervaring
Jan en Cecile 
 
 

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd