reviews 2008

4 januari 2008
 
Annelore en Loi,
Jullie droegen bij aan een prachtige en overgetelijke ervaring.
Annelore ; je bent een goede en gedreven organisator met een aangename persoonlijke flair.Loi ; je vriendelijkheid en steeds opgewekte karakter mogen we nooit vergeten. Je was een supergids en een heel aangename gast.Zonder jullie beiden had het nooit zo leuk en goed geweest. Vooral mijn zoon Gauthier zal zijn vriend Loi missen. We zeggen jullie en Thailand zeker geen vaarwel. We zien elkaar zeker nog terug.En……Loi, het liedje Country Road is gekoppeld aan de herinnering van een heel tof persoon/vriend.
Bedankt.
Manu, Kiki, Carmen en Gauthier 2 februari 2008 Hier een weekje verblijven in Villa Anneloi is fantastisch geweest.  Vriendelijk zowel Ann ook Loi is zeer gedienstig en niets is hen teveel.  Enorm gezien veel bijgeleerd .. kort prachtig !  Indien we nog eens naar Chiang Mai komen, komen we zeker hier terug.  Vele groeten en kusjes Van Oostende  Viviane & Ivan  Trees & Jos 16 februari 2008 Beste Annelore, Loi en kids. Bedankt voor de spijs en de drank.  Voor het vuur en het licht. En voor Uw vriendelijk gezicht.  Annelore,  je bent een pracht van een gastvrouw.  LOi U bent een gids met een grote G.  Door Uw ervaring met de natuur, het volk en het land hebben we heel veel kunnen beleven.  Jullie mooi gezin vergeten we nooit meer.  We zien elkaar nog terug.   Stevens Jenannine en Romain Van Oyen  Blankenberge 16/02/08   Best Annelore & Loi  Annelore, U bent een openhartige en vriendelijke gastvrouw.  Loi herleeft bij zijn taak als gids en niets is hem teveel.  Kortweg een aangenaam verblijf bij een gastvrije familie  Groeten van Jean-Pierre Meyers  Blankenberge 16/02/08 Beste Loi, Hannelore & kids  Er staa al zoveel moois geschreven en we kunnen dit alleen maar beamen.   Zoveel vriendelijkheid en openhartigheid kom je nog maar zelden tegen.  Mond aan mond reclame is de beste reclame en we zullen het zeker voort vertellen.Bedankt voor alles en een speciale Thanks aan Loi om ons het echte Thailand te laten zien !  Groetjes  Sandy & Jurgen  15/03/08Bedankt voor de fantastische week !!!  We warden hier hartelijk ontvangen en vriendelijk begeleid tijdens onze tochten.  Veel success en het ga jullie goed in de verdure toekomst Frank & Carine 5/4/08We zijn door Loi een week lang in de watten gelegd !  Er 1 moment uithalen dat ons het meest heeft geboeid is gewoonweg onmogelijk.  Het waren allemaal zo een verschillende, prettige ervaringen:  de pikdonkere grot, de olifantentocht, de rafting, het ambachtendorp (veel te veel gekocht), de oliemassage (mmm…), de tocht met de longtailboot, de verschillende bergvolkeren, … teveel om op te noemen.  Loi heeft ons met veel enthousiasme overall rondgeleid.  Bedankt ook voor de hartelijke ontvangst, het lekkere eten.  We vonden het heel fijn om zo onthaald te worden.  Ook dat we erbij mochten zijn met Milo’s verjaardag en de daarbij horende inleiding op het Boedisme:-)Nog heel veel success Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko en tot een volgende keer, met een genezen knie voor de trekking ! Heidi en Johan
  5/7/08
Lieve mensen, wat was het hier gezellig bij jullie.  Na het drukke Bangkok is het hier een oase van rust.  We hebben onder de verander leuke uurtjes doorgebrcht en de jaccuzi was ook toppie.  Voordat we hier bij jullie aankwamen hadden we per mail al een hechte band opgebouwd.  Jullie hebben ons super geholpen om “De Ontmoeting” tot een warme, waardevolle gebeurtenis te mogen maken.
Na ons “eigen” prgramma konden we ondanks de knie van Pim jullie programma doen.
We hebben veel gezien van het Thaise leven en uitleg gehad van de zeer charmante Loi, wij vonden de trekking wel het hoogtepunt en hebben lekker gezongen bij het gitaarspel van Boka en genipt aan de zelfgemaakte wisky (nagellakremover)  Het eten wat we voorgeschoteld gekregen hebben, was echt formidabel, volgens ons zijn we gegroeid.
We kijken terug op een zeer geslaagde 10 dagen.
Annelore bedankt voor alles, zeker voor je gezellige babbel.  Mister Loi bedankt voor je leuke gezelschap als driver en guide.  Het ga jullie heel goed in villa Anneloi met jullie 3 kindertjes en succes met de plannen !!!!
Veel liefs en dikke knuffels Anneke de Vries  Machela de Vries  Gerlof  Pim de Vries  Middenmeer Nederland   
 
Ook ik wil nog veen persoonlijk bedanken dat jullie een grote schakel hebben willen zijn in de zoektocht naar mijn ‘roots’.  Iets dat mijn altijd zal bijblijven.  Wat voor mij, maar zeker ook voor jullie een groot avontuur moet zijn geweest.  Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken.  Na 17 jaar terug gaan naar het land van herkomst voelde, mede dankzij jullie, als thuiskomen !  Het waren 10 dagen, die ik voor geen geld had willen missen !!! Bedankt !Liefs Sam
 
11/07/2008
 
Liefste Annelore,Loi, Do, Milo en Sikko,
 
Al vanaf de eerste minuut in Villa Anneloi, voelden we ons thuis in jullie mooie guesthouse, en waren we verbaasd door zoveel gastvrijheid en vriendelijkheid.  We kregen lekker ontbijt, de bedden lagen goed en de jacuzzi was een topper voor wat ontspanning.  Ook hebben we van heel dichtbij kennis kunnen maken met het echte Thaise leven en de ambachten, en dat allemaal dankzij onze geweldige, energieke en alleswetende gids, Loi !  2 keer nadenken voor we een simpele kom rijst eten of een papieren paraplu in onze handen hebben.  We gaan zeker nog genieten van onze laatste nacht in Villa Anneloi, en als het kan zouden we wel langer willen blijven.  Dankjewel dus, voor deze gezellige week.  Jullie zullen ons altijd bijblijven, en hopelijk zien we elkaar nog terug ! 
 
Liefs, Sim, Jef, Sarah en Marie Van Den Langenbergh    Rijkevorsel
 
Ik ga het kort houden…  Ik kom hier absoluut nog een keertje terug !  Het was super.   Bedankt !   Liefs, Sarah Van Den Langenbergh
 
Annelore, Loi, Do, Milo en Siko,
 
Superhard bedankt voor de hele leuke week !  We hebben er enorm van genoten en we konden ons geen betere plek voorstellen om onze honeymoon hier voor een stukje door te brengen.   We vonden het leuk dat je ons zoveel vertelde aan tafel, en voor ons de vliegticketten hebt geboekt en ons thais hebt laten leren koken !  We gaan dit zeker thuis maken voor familie en vrienden.  De aanwezigheid van de kinderen was ook zeer leuk !  We gaan er misschien toch eerder aan beginnen dan we tot nu toe gedachten hebben :->
Al de uitstappen waren ook super plezant en we hebben er dan ook enorm van genoten ! 
We wanne say a special thank you for Loi, because he told us so much about the thai way of living, the culture & so many more.  Especially in the mountains he learned us a lot and we had the best time of our stay there !  Also the conversations with Loi at the evening with a Chang beer were really great.  We like you a lot ! 
We hebben er dus een super week op zitten en we zullen zeker nog eens terugkomen binnen een paar jaar met misschien wel babygirl of babyboy ! :->   Dikke kus & knuffel  Katrien & Dries xxx
 
19 juli 08
“Feel at home, far from home “, het zijn zeker geen loze woorden in villa Anneloi ! 
Dank je wel allemaal voor  de scitterende week die we hier bij jullie mochten beleven.
We zullen nog vaak terug denken aan al die mooie momenten hier !
Liefs,   Katrien & Nicola
 
 
8-8-2008
Annelore, Loi, Do, Milo, Siko
 
Deze vakantie oversteeg onze verwachtingen.   Een uitstekend logement, onthaal en begeleiding in dit verre land.  Annelore stond altijd voor ons klaar met raad en daad !
Loi dompelde ons onder in de Thaise cultuur, hij is een fantastische gids, niet te evenaren! 
Bedankt en nog veel succes met jullie zaak.
Luc en Sonja
An (anke) en Eddy (Andy)
 
 9/08/08
Beste Annelore, Loi, Do, Milo, Siko
 
Wat moet je neerschrijven als je een week zoals deze hebt ervaren ?  De villa is het eerste wat je ziet, en ik vergeet dan al de hartelijke ontvangst aan de luchthaven, en je denkt al snel, dit kan niet meer stuk.  Je hebt alles om een vakantie meer dan geslaagd te maken.  Een leuke familie,e en prachtig land, uitstekend eten en schitterende uitstappen. 
Loi, I’ve experienced many guides on my trips, but the way you show us your country, show us our way around is unpreredented.  Thanks to you we have met so many nice and friendly Thai people, saw so many beautiful sites and ate such delicious (think of the frogs and the chicken heart) food. You are truly a great person, full of joy and laughter. If Thailand ever needs to be promoted, I know who they should talke to.  Hanneke, Maria and myself are very grateful to have stayed in Villa Anneloi ” Sawadikrab’ to you (and I still have problems pronouncing this correctly).
All the best,  Maria  Hanneke and Fre
 
15/08/08
Deze week is voorbij gevlogen: Villa Anneloi is de perfecte combinatie tussen een zeer charmante en joviale gastvrouw (Annelore) en een ervaren gids (Loi), die gedreven en met reden srpeekt over zijn geboortestreek en omgeving.
Vooral de avond in de bamboehut tijdens de trekking zal me altijd bijblijven:  met kaarslicht samen meezingen met Bocca en zijn gitaar…  magisch gewoon !! 
We vertellen het zeker voort!
Groetjes van de 2 stil genietende ‘kamelen’ uit Lichtervelde, Belgie
Sofie en Miguel
 
8 augustus 2008
(per email verzonden)
Verblijf van 19-26 juli 2008
Hallo Annelore, Loi en co,  Eerst en vooral bedankt voor de leuke fotootjes. Onze kleintjes staan er schattig op.Heel fijn om te zien dat ons cadeautje zo’n mooie plaats gekregen heeft.En ja, wij zijn terug aan de slag. Vandaag is Bob terug gaan werken. Ik was dinsdag al terug begonnen. Ons verblijf op Ko Samui was heel tof.  Zazen is echt een heel mooi en gezellig resort. Perfect om wat te luieren.We zij er nog één dag op uit getrokken met de boot. Naar het zeereservaat Ang Tong. Adembenemend mooi.Een paradijselijk tochtje. Door een overboeking hebben we dit kunnen doen met een klein speedbootje met 8 personen i.p.v.40 op een grote boot. Dat nam het massatoeristengevoel volledig weg.De kapitein heeft ons echt verwend. Zo heeft hij ons afgezet op een klein verlaten strandje midden in zee, iets wat de andere boot niet deed.De jongens voelden zich echte Robinsons!We hebben echt allemaal erg genoten van onze vakantie in Thailand. Van begin tot einde was het een heerlijk avontuur.De archeologie van Ayutthaya, Chiang Mai en de natuur van het noorden, de zee en palmbomen van Samui en overal de vriendelijke mensen en het heerlijke eten! Ons weekje bij jullie zal nog lang nazinderen. Loi heeft ons op een ongedwongen, aangename manier de pracht en praal van Chiang Mai en omstreken laten zien.Vooral de tweedaagse vonden we een hoogtepunt van onze vakantie. Super!’s Morgens een heerlijk ontbijt en als we ‘s avonds thuis kwamen waren onze kamers tip top in orde. Daar zorgde jij en de meisjes prima voor!Lena zegt nog dagelijks “Villa Anneloi” en dan somt ze alle namen op beginnend met Sikko.  Als ze ‘s morgens wakker wordt zegt ze “Lena olifantjes rijden”Ondertussen hebben we ook onze foto’s. Zalig om er naar te kijken. Gelukkig hebben we er veel getrokken. Bob gaat er nog doorsturen. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe dat moet.Kelly stuurde gisteren ook foto’s door. Zij zijn ondertussen ook terug in Belgenland. De verwonding van Luc is goed genezen en bij de familie van Axonsat was het goed meegevallen.  Thailand bleek een goede start te zijn voor onze ontdekkingstocht naar  verre continenten. We zijn nu al aan het fantaseren over de volgende bestemming. Dikke kus aan jullie allemaal van Hilde, Bob, lukas, Daan en Lena
 
5-7-2008
Lieve mensen, wat was het hier gezellig bij jullie.
Na het drukke Bangkok is het hier een oase van rust.  We hebben onder de veranda leuke uurtjes doorgebracht en de jaccuzi was ook een toppie.
Voordat we hier bij jullie kwamen, hadden we per mail al een hechte band opgebouwd.
Jullie hebben ons super geholpen om “De Ontmoeting” tot een warme, waardevolle gebeurtenis te mogen maken.   Na ons ‘eigen’ programma konden we ondanks de knie van Pim jullie programma doen.   We hebben veel gezien van het Thaise leven en uitleg gehad van de zeer charmante Loi, wij vonden de trekking wel het hoogtepunt en hebben lekker gezongen bij het gitaarspel van Boka en genipt aan de zelfgemaakte wisky (nagellak remover).  Het eten wat we voorgeschoteld hebben gekregen was echt formidable, volgens ons zijn we gegroeid.  Wij kijken terug op een zeer geslaagde tien dagen.    Annelore bedankt voor alles, zeker voor je gezellige babbel.  Mister Loi, bedankt voor je leuke gezelschap als driver en guide.  Het ga jullie goed in villa Anneloi met jullie 3 kindertjes en succes met de plannen !!!   Veel liefs en dikke knuffels  Anneke de Vries   Machela de Vries  Gerlof  Pim de Vries   Middenmeer, Nederland
 
Ook ik wil jullie nog even persoonlijk bedanken dat jullie een grote schakel hebben willen zijn in de zoektocht naar mijn ‘roots’.   Iets dat mij altijd bij zal blijven.  Wat voor mij, maar zeker ook voor jullie, een groot avontuur moet zijn geweest.  Ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken.   Na 17 jaar teruggaan naar het land van herkomst voelde, mede dankzij jullie, als thuiskomen !  Het waren 10 dagen die ik voor geen goud had willen missen !  Liefs,  Sam
 
Liefste Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko,
Al vanaf de eerte minuut in Villa Anneloi voelden we ons thuis in jullie mooie guesthouse en waren we verbaasd door zoveel gastvrijheid en vriendelijkheid.   We kregen lekker ontbijt, de bedden lagen goed en de Jacuzzi was een topper voor wat ontspanning.  Ook hebben we van heel dichtbij kennis kunnen maken met het echte Thaise leven en de ambachten en dat allemaal dankzij onze geweldige, energieke en alleswetende gids, Loi !   We hebben veel gezien en bijgeleerd en we gaan voortaan 2 keer nadenken voor we een simpele kom rijst eten of een papieren paraplu in onze handen hebben.  We gaan zeker nog genieten van onze laatste nacht in Villa Anneloi en als het kon zouden we wel langer willen blijven.  Dankjewel dus, voor deze gezellige week.  Jullie zullen ons altijd bijblijven en hopelijk zien we elkaar nog terug ! 
Liefs, Sim, Jef, Sarah en Marie Van Den Langenbergh   Rijkevorsel
 
Ik ga het kort houden ….
Ik kom hier absoluut nog een keertje terug !  Het was super.  Bedankt !   Liefs, Sarah Van Den LangenberghAnnelore, Loi, Do, Milo en Sikko
Superhard bedankt voor de hele leuke week !   We hebben er enorm van genoten en we konden ons geen betere plek voorstellen om onze honeymoon hier voor een stukje door te brengen.   We vonden het leuk dat je ons zoveel vertelde aan tafel, en voor ons de ticketten hebt geboekt en ons Thais hebt laten leren koken !  We gaan dit zeker thuis maken voor onze familie en vrienden.  De aanwezigheid van de kinderen was ook zeer leuk !  We gaan er misschien toch eerder aan beginnen dan we tot nu toe gedacht hebben :->
Al de uitstappen waren ook super plezant en we hebben er dan ook enorm van genoten !
We wane say a special thank you for Loi, because he told us so much about the thai way of living, the culture & so many more.  Especially in the mountains he learned us a lot and we had the best time of our stay here!  Also the conversations with Loi in the evening with a chang beer were really great.   We like you a lot !  
We hebben er dus een super week op zitten en we zullen zeker nog eens terugkomen binnen een paar jaar met misschien wel een babygirl of babyboy ! :->
Dikke kussen & knuffel, Katrien & Dries xxx
 
 
 
“Feel at home, far from home”, het zijn zeker geen loze woorden in Villa Anneloi ! 
Dank je wel allemaal voor de schitterende week die we hier bij jullie mochten beleven.   We zullen nog vaak terug denken aan al die mooie momenten hier ! 
Liefs,  Katrien & NicoalAnnelore, Loi, Do, Milo en Siko,   8-8-2008
Deze vakantie oversteeg onze verwachtingen.   Een uitstekend logement, onthaal en begeleiding in dit verre land.  Annelore stond altijd voor ons klaar met raad en daad !   Loi dompelde ons onder in de Thaise cultuur, hij is een fantastische gids, niet te evenaren ! 
Bedankt en nog veel succes met jullie zaak ! 
Luc en Sonja
An (anke) en Eddy (Andy)
 
 
Beste Annelore, Loi, Do, Milo en Siko,    9/8/08
Wat moet je neerschrijven als je een week als deze hebt ervaren ?   De Villa is het eerste wat je ziet, en ik vergeet dan al de hartelijke ontvangst aan de luchthaven, en je denkt al snel, dit kan niet meer stuk.  Je hebt alles om een vakantie meer dan geslaagd te maken.  Een leuke familie, een prachtig land, uitstekend eten en schitterende uitstappen. 
Loi, I’ve experienced many guides on my trips, but the way you show us the country, show us our way around is unpredented.  Thanks to you we have met so many nice and friendly Thai people, saw so many beautiful sites and ate such delicious (think of the frog and the chicken heart) food.  You are truly a great person, full of joy and laughter.  If Thailand ever needs to be promoted, I know who they should talk to.   Hanneke, Maria and myself ware very grateful to have stayed at Villa Anneloi “Sawadiekrab” to you (and I still have problem pronouncing this correctly)   All the best,
Maria, Fre, Hanneke
 
15/08/08
Deze week is voorbijgevlogen:  Villa Anneloi is de perfecte combinatie tusssen een zeer charmante en joviale gastevrouw (Annelore) en een ervaren gids (Loi), die gedreven en  met redden spreekt over zijn geboortestreek en omgeving.  Vooral de avond in de bamboehut tijdens de trekking zal me altijd bijblijven: met kaarslicht samen meezingen met Bocca en zijn gitaar… magisch gewoon !!
We vertellen het zeker voort ! 
Groetjes van de 2 stil genietende “kamelen” uit Lichtervelde, Belgie
Sofie en Miguel30/08/08
Beste Villa AnneLoi,
Aangezien Annelore do laws op onze quizvraagjes, nu enkele voor jullie : success ! 
Super hard bedankt voor de geweldige week hier !!!  Ze is voorbij gevlogen !  Alles was zo verschillend & bijzonder !  Hoedje af voor jullie inzet om onze reis (het begin ervan) zoveel meerwaarde te bieden. 
PS  Als het zover is (babytime) dan laten we iets weten he …     Kurt en Sara
 
Kruiswoordraadsel:
1) Welk was tot nu toe onze aangenaamste plek om te verblijven ?
2) Van wie hebben we een primeur gezien, sorry Loi ?
3) Wat kreeg Sara van Kurt cadeau?
4) Welk Nederlandstalig troetelnaampje kent Loi ?
5) Welke Boeddha is onze geboorte Boeddha?
6) Welk diertje kwam ons 2x op rij in de kamer bezoeken ?
7) Hoe OUD werd Kurt op 28/08/09 ?  (dank je voor de extra’tjes)
8) Wat deden onze kleren na de trekking ?
9) Wat betekend ROODLICHT voor die Thaise bompa?
10) Wie zijn oren zijn de grootste, Kurt of olifanten ?  -> moeilijke he…
11) Wat was Loi vergeten & heeft hij groter & beter rechtgezet op 28/08/08?
12) Welke badplaats roept voor Annelore & Kurt herinneringen op ?Antwoorden zijn te lezen in het gastenboek in Villa Anneloi, Chiang Mai, Thailand ! 
 
 
13/09/08
Annelore, Loi en kids
Het was zeer zeker een onvergetelijke vakantie week.  Loi’s kookkunsten zullen ons zeker bijblijven.  Het is verder ook een geweldige gids die uit het hout en niet uit het hoofd vertelt.  De ontvangst in de villa was meer dan hartelijk en de villa is inderdaad een thuis ver van huis.  Een nachtje in de jungle zullen we waarschijnlijk niet meer doen, maar we zijn blij dat we nu in  het echt en niet enkel van televisie weten hoe het leven er is.
Peter en Sarahxx
 
22/11/2008
Hartelijke dank voor jullie warm onthaal.  We konden geen betere afsluiting van onze vakantie hebben dan bij jullie.  Feel at home, far from home, was voor ons heel toepasselijk.  We hebben veel bijgeleerd over de levenswijze in Thailand.  Jullie eewige glimlach zullen we ons lang blijven herinneren.  Het hoogtepunt was natuurlijk de trekking.  Hoe Loi zich kon uitleven en ons toonde hoe hij allerlei dingen kon maken van planten.  Kortom we hebben met volle teugen genoten van die week bij jullie familie. 
Vele dank voor zoveel gastvrijheid.  We wensen jullie ook nog veel geluk met de bed & breakfast en zullen zeker in de toekomst nog eens terugkomen.
Loi, thanks for everything.  You were a fantastic guide.  We can’t imagine that there is a better guide than you.  We wish you all the luck for you and your family.
Andre & Diane Goossens-Stuyck
Molenstraat 27    3078  Everberg
 
 
12/12/08
Beste Annelore  en Loi,
Dank je wel dat jullie er na een week vol stress voor hebben gezorgd dat we een week lang geheel volgend plan verlopende fantastische uitstappen konden doen.  We hebben met volle teugen genoten van het klimmen op de waterval tot het ‘holding on for dear life’ op een olifant met koeien-fobie.  We zijn blij dat we ervoor gekozen hebben om Chiang Mai en omstreken op deze manier te ontdekken.  Nog heel veel geluk in jullie verdere prive- en zakenleven, maar zoals jullie zulke positieve en energieke personen blijvne, moet dat zeker lukken !   Evalyn & Niko
 
 
12/12/08
Lieve Annelore en kids,
Toen ik hier 5 jaar geleden was voor een paar begeleide uitstappen met Loi, wist ik zeker dat ik zou terugkomen om een week te logeren.  Ik ben blij dat ik dit met mijn Kurtje kon doen.  We hebben er enorm van genoten.  Vooral omdat het meestal plaatsen waren die niet door de grote massa bezocht worden.  Op den  buiten en in de Bergen was het “de” max !   En het geheel was een super vakantie ! We zijn benieuwd naar de B&B -> we komen terug ! 
Veel liefs Kurt en Fanny uit Rijkevorsel   Big Kiss …
Nog een speciale dank aan Loi:  we hadden de tochten met niemand anders willen doen ! 
 
 
Annelore, Loi & Boys,
Een fantastisch weekje “jungle boy”.  Rafting, olifanten en bamboehutten.   Alles erop en eraan dankzij “Tarzan”, onze echte jungel gids. 
Leuk gekookt, sticky rice, spicy curry & Tom Yam soep.
Palong people, hilltribes and shopping, shopping, shopping…
Bedankt voor de “grenzeloze” gastvrijheid, het smakelijke ontbijt en de Thaise glimlach.   We hopen jullie ooit in Kuala Lumphur te mogen ontvangen, om jullie mee te nemen naar onze eigen “jungle”.   Steeds welkom…
We komen terug !!!
An Hans Jef Pit 
 
 

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd