reviews 2009

16/01/09

Lieve Annelore en Loi, Jullie waren voor ons zo lief, attentvol en gastvrij day we deze week nog moeilijk uit ons geheugen kunnen wissen.We voelden ons hier echt thuis van de eerste minuut.  De heerlijke afwisselende ontbijten konden de dag niet meer stuk maken… en dan “onze” Loi.  Wat hij voor ons betekende, is moeilijk in woorden te beschrijven.  Hij toonde ons de mooiste plekjes , had veel geduld met fotograaf opa Die, was steeds bezorgd en hield rekening met onze mogelijkheden.  We hadden ook veel pret samen & zongen rond het kampvuur.  WAW lied werd gemaakt (onvergetelijk).  Jullie zijn een super koppel met 3 schatten van kinderen !  Jullie hebben een plekje veroverd in ons hat dat we altijd warm zullen houden !  We wensen jullie veel success in jullie beiden gedrevenheid en volgend jaar zijn we er weer.  Veel success en warme knuffels voor de kids !  Zeer genege, Effie   Andre

PS  1

– puntje:  WE HADDEN HIER TIJD TE KORT!  (grapje) We danken jullie speciaal voor:

–         de ‘tafelje dek’ ontbijten … overheerlijk

–         de “Belgische” spaghetti na onze 2 daagse trektocht

–         de “Tarzan” avonturen van Loi

–         de positieve hulp doe Loi had met ons … en ons over de streep trok !

–         het afwisselende avontuur tijdens de 2 daagse en de volledige week

–         het ‘whaw’ of ‘wahw’ gevoel tijdens het kampvuur

–         de tweestrijd tijdens het vissen (tussen Loi en Boka)

–         de vele fotostops … misschien later voor de web

–         het afwisselend en gevuld programma

–         de leuke ervaring in onze twinbeds

–         de vakkundige uitleg van Loi over de natuur

–         zijn eenzijn met de natuur… en na de uitstappen je thuisvoelen & thuiskomen in Villa Anneloi.

Dit en zoveel meer nemen we mee naar huis, wetende dat we hoe dan ook volgend jaar terugkomen !

Andre en Effie 14 februari 2009          

Bedankt, Annelore en Loi voor de mooie week in Thailand.  We hebben genoten van de tochten samen met Loi.  Onze eerste kennismaking met Thailand valt super mee !  Het allerbeste met de kindjes en de nieuwe B&B Liefs, Luc en Karine(Loi, het zit toch soms achter je oren hoor !) 

Zaterdag 5 maart 2009  

Annelore, we wisten reeds dat je een sympath iek persoontje was, maar nu zijn we ervan overtuigd dat je ook nog een goede gastvrouw bent.Loi vonden we een vriendelijke Thai, nu vinden we hem een geweldige gids, een toffe gast, een bezorgde papa en een goede entertainer. Thailand, tot hiertoe Noord-Thailand, was een geweldige beleving, niet in woorden samen te vatten.  Het zal voor altijd in ons geheugen gegrifd zijn We danken jullie voor de gastvrijheid !!!

Francine en Andre Zwarte Leeuwstraat 992820      BONHEIDEN    

Zondag 15 maart 2009 

Lieve Annelore, Loi en de boys.   Toen je ons op het treinstation afhaalde, was dat voor mij ‘n heel mooi verjaardagsgeschenk.  Door de voorafgaande mailtjes waren we super benieuwd hoe het je verging.  De ontvangst was zoals we al kenden van onze eerste Thailandreis erg hartverwarmend met je – voor ons- stralende glimlach.  We voelden ons meteen thuis in Villa Anneloi.  Samen met Loi door Noord Thaialnd trekken was een fantastische belevenis.  Wat een super gids.  Hij vertelde met liefde over zijn Thailand en z’n uitleg over planten, dieren, bloemen en … zullen we nooit vergeten.  Wat een verschil met onze 1e reis.  We zijn heel erg blij het andere Thailand zoals het werkelijk is zo te mogen ontdekken.  Onze bezoeken aan de verschillende stammen.  De trekking die we nooit meer zullen vergeten.  Raften, olifantentocht en ga zo maar door.  Ik dacht al genoeg tempels te hebben gezien, maar door Loi heb ik een totaal ander beeld gekregen.  “Oh my God I’m coming back to Thailand” Loi.Annelore je was voor ons een perfecte gastvrouw. Op al onze vragen een passend antwoord met vele tips.  We zijn zeer te spreken over de hagelschone kamer elke dag.  Het ontbijt perfect verzorgd door Oi en Seing.We wensen jou, Annelore samen me je lieve man en kinderen een prachtige toekomst toe.  Met jouw doorzettingsvermogen gaat het zeker lukken.  Nogmaals hartelijk dank en zeker TOT WEERZIENS.   

Nelly en Frans Heusdensebaan 325061       PR OISTERWIJK NL  

Annelore, Loi en kids,   Jullie gastvrijheid en inzet is fantastisch.  We hebben hier mooie dagen beleefd, zowel met het weekprogramma als het bijwonen van de Songkran.  Mooi om te zien hoe de Thai uit hun bol gana en iedereen laten meevieren (een aanrader voor waterratten).  We hebben hier ook nog een tof koppel (JP en Nine) leren kennen en zoals op de trektocht na een glaasje whisky, friends forever.Veel succes met jullie bed and breakfast en met jouw lach, Annelore, zal dat sneetje rechts en dat sneedje links (inside joke) niet nodig zijn.

Tot ziens,Chantal & Edwin, Oostende      

 6 – 16 april 2009    Annelore, Loi and kids  

Wij, Gina en ik, hebben hier net als onze vrienden (Edwin en Chantal) een fantastische tijd beleefd.  We hebben genoten van de gastvrijheid, de uitstapjes, het eten, de gezelligheid, kortom van alles !  Het watergevecht met Songkran was een enige belevenis.  Voor mij was de fietstocht super (als fietsfanaat heb ik niet echt mijn fiets gemist alhoewel het in de bergen wel kriebelde)  We zullen deze reis en vooral de mensen die zo gastvrij waren steeds in onze beste herinneringen geheugen.  We wensen jullie verder veel familiaal en zakelijk succes !   Tot in KoekelareGina en Luc Vermote – Verschooten    

April 2009   

Annelore, Loi en de kids,  

Bedankt voor die prachtige week in het noorden.    We zijn opnieuw een (mooie) schone ervaring rijker.  Ze nooit ‘ mooi’ in Thailand !  De tempels zijn gewoon een ‘must’.  Je krijgt er niet genoeg van.  We deden excursies, die we anders nooit zouden hebben gedaan zoals het bezoek aan verschillende ambachten.  Een meevaller.  De jungletocht en bezoek aan de bergbevolking was natuurlijk ‘het van het’.  Loi probeerde ons te laten proeven van lokaal eetgewoonte, zoals sprinkhanen, wormen en buffelmoederkoek.  Dit is hem niet gelukt.  Geef ons maar de lekkere noodelsoep of rijstschotels geparfumeerd met Thaise kruiden.  We wensen Loi en Annelore nog zeer veel succes met hun nieuwe verbouwing.  Ze verdienen het.  We vergeten nooit meer hun Thaise glimlach.  Dank en good luck.  Marc en Chantal, Gooik.     

25 april 2009  

Bedankt Annelore, Loi en de lieve kindjes, voor de hartelijke en gezellige ontvangst die we bij jullie mochten genieten, en we hopen voor jullie dat het in de toekomst zo verder mag blijven gaan, we zullen in ieder geval veel mond aan mond reclame mkaen, en u promoten waar we kunnen, want het was echt aangenaam vertoeven bij jullie. Zeer hartelijk dank, Andre en Isabelle PS  Loi is een zeer goede chauffeur en gids en professionele begeleiding.  

April 2009 :

Lieve familie,  Wij willen jullie van harte bedanken voor het warme onthaal in jullie home !  We hebben genoten van de aandacht tot in de details… van bloemetjes op het bed, de heerlijke verrassingen bij het ontbijt en de geweldige trips…  Een geweldige mooie onderneming hebben jullie opgebouwd en het is nog niet af !  Wij wensen jullie veel geluk en voorspoed en wij doen aan mond tot mond recalme !!!

Tot ziens,  Ella,  Jan , Nana en Sarah   

 Chiang Mai 29 mei ’09    

Beste Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko,  

Bedankt voor deze geweldige week !  Vanaf het warm onthaal tot nu, bij ons laatste avondmaal, kunnen we enkel maar jullie vriendelijkheid, glimlach en gastvrijheid van harte apprecieren.  Het is een week geweest, die voorbij is gevlogen, vanaf de kennismaking met de stad, over de trekking door de jungle, de olifantentocht, het avontuurlijke bamboeraften, het bezoek aan de giraffevrouwen, enz.   het waren allemaal ongelofelijk boeiende en mensverrijkende ervaringen.   Overgiet al deze momenten met een sausje van een ervaren en deskundige gids + een glimlachende en perfecte gastvrouw, en je komt tot een week om te koesteren ! 

Bedankt voor alles, Jean en Isabel  

6 juni 2009  

 Allereerst Hartstikke bedankt voor deze heerlijke week ! Zowel voor Annelore, voor Loi als voor de kids Milo, Do en Sikko  Al hadden we vooraf een beetje twijfels over wat ons te wachten stond, toch waren deze seer snel weggeveegd.  Leuke ontvangst door Annelore !                                                       

Leuke en interessante begeleiding door Loi !              

Het geheel zit gewoon goed !  

Loi :  Thanks a lot dor the nice week, for your stories and your jokes.  You were great !  

Verder wensen we jullie nog heel veel succes met jullie plannen in de B&B.  Hard werk wordt beloond !                              

Groetjes Sofie & Jesse    Paardenstraat 8   3060 Berchem   

26 juni 2009 

Beste vrienden Annelore, Loi en Kids,  

Toen Rita op de eerste uitstap naar de watervallen haar arm brak, dachten we:” Dit is veel te gevaarlijk!” Na het aanleggen van de plaster, viel het allemaal best mee.Tijdens de zware wandeltocht in bergen, dachten we: “Dit is veel te zwaar!”Maar na een gezellige avond met gitaar en zang, waren we weer helemaal uitgerust.De olifantentocht en de rafting “A piece of cake”, want we waren nu al wat gewend.  Alle andere uitstappen waren super, de perfecte gids en de minder toeristische plekjes konden we ontdekken door Loi.  Verder sluiten we ons aan bij de vorige toeristen, die de lof zwaaiden over jullie gastvrijheid, lekker en gezellig ontbijt, gedienstheid en goede raad.  Het was een prachtig verblijf.  Dit vergeten we nooit.   

Veronique & Hein   Caroline& Dirk  Mieke M. Rita  


  Juli 2009 

* Annelore en Loi                   Verblijf in Homestay van 4-11/07 en van 11-13/07 in B&B

Door onze ontmoeting op de vakantiebeurs in Antwerpen hebben we jullie prachtige huis leren kennen.  We beleefden een prachtige vakantie. 

Annelore, je was een fijne gastvrouw, steeds in de weer om iedereen te helpen.  De mooie kamers en de relaxe sfeer waren een welcome afwisseling na de fantastische uitstappen.

Loi, zelden hebben we op onze vakanties een gids gehad met zoveel kennis en plezier in de job, als jij.  Steeds had je aandacht voor groot en klein.  We waren super blij dat we hier ook een kleuterschooltje mochten bezoeken.  Bedankt voor de Thaise jenever en Rum.

We hopen dat degene die hier na ons komen ook evenveel plezier aan hun verblijf bij jullie zullen hebben.  

Veel liefs aan jullie fantastische kinderen en een dikke dankjewel aan al het personeel.De Fam. Jansen – Lavreysen uit Lommel… Rita, Eric, Aruna, Lie  

Hallo Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko !    

Het was een gezellige week hier !  Ik vind jullie verblijf heel mooi.  In de reistvelden heb ik veel bijgeleerd !  Ik vond de 2-daagse in de bergen heel leuk.  En vond het wel speciaal hoe ze het bamboe-geweer aan het maken waren.  ‘s Avonds was het ook heel leuk metde gitaar !  Voor de rest heb ik veel plezier gemaakt.  Bedankt voor de leuke week ! Dikke kus !  Groetjes

Juli  

10 juli 2009   

Liefste Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko !!   

Ik vond het een heel gezellige week samen met jullie.   Villa Anneloi is een gezellig verblijf en de mensen zijn er ook heel vriendelijk.  Ik vond het wel grappig dat ze van de kaka van een olifant papier maakte.  Ik vond het heel gezellig in de bergen met de gitaar en op het vlot lachtte we ons te pletter.  Het eten was hier ‘s avonds ook altijd heel lekker.  En de verhalen van Annelore waren ook altijd heel leuk.  Nog veel succes met Villa Anneloi en tot de volgende keer…Groetjes Lissa     

10 juli 2009 

  Lieve Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko,  

Ik vond de uitstapjes die we hebben gemaakt heel tof voral de 1ste 2 daagse !  Het zingen was super en de mensen daar waren heel lief en aangenaam ! (vooral Chan “lacht”),  Ik heb me echt heel goed geamuseerd.  Ik wil nog wel eens een keertje terug komen om nog eens aan een trekking te doen.  Het was wel wat vermoeiend af en toe, maar super fijn!   De cultuur hier is prachtig, de mooie gebouwen, beelden enzoverder. Ik wil jullie nog even heel erg hard bedanken voor het warem onthaal, want wat jullie allemaal moeten doen is heel wat werk.  De kamers waren heel mooi, ik heb goed kunnen slapen, dus dat wil al heel wat zeggen.  Ik hoop dat ik jullie nog eens terug zal zien.  Als de foto’s op de computer staan zal ik de ‘best-gelukte’ eens doorsturen !  Ik heb er toch genoeg kunnen trekken.  Dat was zo wat alles wat ik jullie wou zeggen.  Nog veel succes, plezier met Villa Anneloi.Heel veel liefs, Aruna !   Vrijdag  10/07/09  

13/07/09  

Liefste Annelore, Loi en de rest van het Villa Anneloi-team,   

Ik kwam naar Thailand zonder ooit een verre reis te maken of zelfs in een vliegtuig te zitten.  Ik had totaal geen idee van wat ik moest verwachten, maar het viel echt reuze goed mee.  Ik werd overwelmd door de prachtige omgeving en prachtige mensen, maar ik denk dat mijn vakantie minder geslaagd zou zijn, moest ik in een of ander hotel verbleven zou hebben.  Vanaf de eerste dag voelde ik me al helemaal thuis en ik weet dat ik morgen op het vliegtuig al heimwee ga krijgen naar hier.  Annelore, je was een super gastvrouw en ik kijk op naar je spontaniteit en natuurlijke vriendelijkheid.  Loi, je was de beste gids die ik me kon inbeelden en ik heb echt veel pret gehad met jou.  De kindjes waren zo schattig en het personeel was enorm lief.   Ook heb ik heel erg genoten van de 2-daagse, vooral de nacht met de gitaar en lekkere Thaise wijn !  IK vind het ook heel fijn dat jullie altijd iets lekker vegetarisch voor mij hadden klaarstaan, ik hoop dat het niet teveel moeite was voor jullie….Met pijn in het hart (en in de maag, pfff!!) neem ik ‘afscheid’ van jullie en wens ik jullie het allerbeste toe, met de zaak en met elkaar. Veel liefs van Lie    *  Verblijf van 10-17/07

Mooie tekeningen van Chanchana, Liesbeth en Maaike !   Khoupkhunka ! 

Bij  Villa Anneloi is : 1 + 1 = 3

Annelore : perfecte gastvrouw en uitstekende gids

Wij kunnen alleen maar in de “overtreffelijke positieve trap” over onze vakantie hier spreken.

We felt more then home far from home.  Pilippe en Marleen, Maaike, Liesbeth en Chanchana Balcaen uit Waregem  17-07-09  Hey Annelore, Loi, Do & Milo & SikoHet was echt een top week !  We vonden alles heel leuk vooral het kampvuur was heel gezellig…   Loi is echt een super goed gids ! Hanne – Lise – Caro  

Wij hebben ook van alles genoten:  de goede ontvangst, de huiselijke sfeer, de leerrijke gids, het lekkere eten,…  wij hebben op een korte tijd veel over Thailand geleerd !   Jullie waren heel flexibel,…al onze wensen werden vervuld !  Kortom… alles was supper en wij vinden het spijtig dat onze week er al op zit ! 

Chris en Dirk komen nog eens terug voor een lange trekking in de bergen !  Wij hebben tijdens de trekking geleerd dat we veel uit de natuur kunnen gebruiken om zowel groot als klein te amuseren!  Nog heel veel succes met jullie ” VILLA-ANNELOI”  

Vanwege,  Ilse – Dirk – Mia – Chris  
* 18-22 juli 2552 (2009)

Annelore en alle anderen,

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie Bed & Breakfast.  Het ontbijt was steeds super !  De kamers heel mooi, het zwembad heerlijk en jullie gastvrijheid geweldig.  Het was leuk om je weer eens te zien, nu 3 jaar na onze eerste reis naar Thailand.  Ik wens jullie veel success met alles.  En hopelijk tot ziens !  Anita Postma

Ze proberen het echt naar je zin te krijgen. Het bed en breakfast is heel lekker, het zwembad heerlijk.  Ze proberen het te voelen als je thuis bent

Jasper Zwier

Sawadee Krab ! 

Lieve Do, Milo, Sikko, Loi en Annelore

We hebben hier een paar heerlijke dagen gehad en geweldig genoten van jullie gastvrijheid !  We houden zeker contact en hopen jullie ooit nog een keer te mogen ontmoeten.

Nico Postma

PS.  De 1-daagse trekking (prive) en de waterbuffelboerderij met rijstveld- bezoek zijn echte AANRADERS : zeker doen ! 

(tip voor andere bezoekers)

* 23-28 juli 2009

In 1 woord : super !

We hebben genoten van onze tijd hier, het was een verademing na de drukte in Bangkok.

Wij hebben ook genoten van de 1-daagse trekking en ook de fietstocht was echt leuk.

Dank aan Annelore en Loi voor de fantastische tijd en veel groeten aan de kindjes !

Hopelijk tot binnenkort nog eens.Brita, Mario, Victor, Emiel en Luca uit Aarschot.  

24/07/09 

Beste Annelore, Loi & Co   Dit was (is) onze eerste Azie-reis.  Schitterend !  Vraag is natuurlijk of dit te wijten is aan het land zelf of aan de sfeer en zorg van Villa Anneloi.  Het zal wel beiden wezen.  De mise van “thuis” (op zijn Vlaams) onder de hoede van Annelore en charme van Thailand met ervaren gids, Loi, is uniek !!! Het hele programma zit prima in elkaar.  Loi en Annelore praten alles, elk in eigen stijl, aan elkaar.  Hoogtepunten waren de waterval en de trekking, maar al de rest is absoluut aan te raden.  Bewonderenswaardig wat je hier voor mekaar brengt en voor je gasten doet.  Veel succes voor de toekomst, wij maken alvast reclame.  Hartelijk dank !!!!   Dries, Carine, Liesbeth en Wouter 25-7-09  Samenvatting van onze (veel – te korte- week):                         

< supergezellige sfeer                       

< BEST GUIDE EVER ! Loi = relly fantastic                       

< Hannelore = super gastvrouw                       

< Trekking = avontuurlijk, prachtige natuur, back 2 basics                       

< een geweldige ervaring                       

< druk programma dus lijkt alsof we hier maar 2 dagen waren

-> gelukkig nu nog een weekje uitrusten in het zuiden:-)

We’ll be back ! Wim & Stephanie

Per mail ontvangen: Verblijf van 25 juli – 1 augustus 2009 

Beste Annelore en Loi,Het is al enkele weken geleden nu dat we te gast waren bij jullie en met Loi de rondreis maakten.We waren toen zo bezig met genieten dat we zelfs de tijd niet vonden om even in het gastenboek te schrijven.En we genieten nog steeds na. Dit is dus eindelijk ons ‘gastenboekmoment’! Telkens we denken aan Thailand of we vertellen iemand over onze Thaise avonturen, zie je ons wel hééél breed glimlachen :-).We voelden ons geweldig welkom bij jullie. We leerden veel over de Thaise cultuur, over het Boedhisme, over de landbouw, de stammen, de Thaise eetcultuur. We voelden ons enerzijds nederig en klein tijdens de tocht door het oerwoud en onze nacht in het dorp van Boka. Langs de andere kant genoten we van het avontuur en de dapperheid van onze kinderen (Wout (11j.), Dolores (10j.), Robbe (9j.), Elena (6j.), en de jongste trekker ooit Tomeo (3j.)).Ik zie onze Tomeo nog ‘s morgens met een grote stok in het nasmeulende kampvuur peuteren.De olifantentocht en vlottentocht waren machtig! We genoten van  de plonspartijen in jullie mooie zwembad en van  jullie kindjes. Loi, door jou hebben onze kinderen zich geen seconde verveeld (nooit hoorden we: “Zijn we er nog niet?”): de mooie bloemen, vlinders, de spannende spin in de grot, bellen blazen uit planten, de bamboebekers, het bamboegeweertje, rietschieten, eten koken met de kinderen op een houtvuur, boogschieten, rijst planten, prachtige tempels, het bezoek aan het kleuterschooltje,….Annelore, jouw ontbijten waren overheerlijk, jouw verhalen over de Thaise cultuur onontbeerlijk. Nog eens fantastisch bedankt voor je professionele oplossing voor Ayuthaya. Heerlijk die no nonsense! We denken dat dat onze reis nóg beter heeft gemaakt. Ook nog eens bedankt voor de verdere organisatie van onze reis in Thailand. We hebben echt het gevoel dat het niet beter kon: schitterende locaties en accommodatie. De gidse in Bangkok was ook geweldig.We hebben intens van thailand genoten. Samen vormen jullie een super- team. Het meest magische moment was de luchtballon na het avondeten in Tha Ton. Kriebelenbuik! Dus… dit smaakt naar nog! We hopen dat we in de toekomst nog eens een Annelore + Loi + kindjes tegenkomen in het buitenland want ons reisinstinkt is serieus (terug) geprikkeld. Alhoewel we sterk twijfelen of we dit nog eens een keer gaan meemaken. Veel bedankt voor jullie warm welkom en veel succes nog (we kunnen niet stoppen met reclame maken)! Nansi, Gert, Dolores, Elena en Tomeo       Patrick, Sabine, Wout en Robbe     

Augustus 2009 8/08/09 

Liefste Annelore, Loi & kids Villa Anneloi was de perfecte aanvulling van onze voorbije reis door Zuid-Oost Azie. Eindelijk hebben we gezien hoe ze rijst telen, hoe een bamboehutje er van binnen uit ziet en hoe ze koken met weinig middelen.  Loi, you were an amazing guide !  We learned a lot about the nature and the way of livinig in Thailand.  Keep on smiling because it makes everybody around you happy…To bad we didn’t taste the moederkoek…Never try, never know !!! Thank you for giving us an amazing time in Thailand ! Liefs Liza  &  An Liefste Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko    8-08-09 Wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Villa Anneloi !  Telkens we thuiskwamen van een excursie (wat ik trouwens onbewust ook al heb aangeduid met het woord ‘thuiskomen’).  Jullie gastvrijheid was van ongekende aard.  Zelfs de laatste onverwachte dag was geen probleem.  Het was onmogelijk om zich ook maar een dag te vervelen.  De activiteiten waren zeer leuk en voor iedereen wat wils.  Het was vooral bijzonder omdat er veel zaken bijzaten die de gemiddelde Thailandbezoeker niet zou aandoen.  De trekking was een onvergetelijke ervaring, ondanks de vele muggebeten.  Het was ook interessant om te zien hoe verschillende stammen leven, en confronterend voor onze Westerse consumptiemaatschappij om te zien hoe deze mensen heel gelukkig zijn met een minimum aan comfort.  Een leuke afwisseling was het bezoek aan de ambachten.  De week in villa anneloi was een sublieme ervaring.  Hopelijk zet deze trend zicg verder in de rest van onze reis.  Liefs Haydee, Kathleen, Pierre en Joachim 

Lieve Annelore, Loi, Do, Milo en Sikko   15/08/2552

* Vandaag beseffen we maar al te goed dat deze week als een sneltrein voorbijgevlogen is.  We waren nog maar net uitgepakt of we staan nu alweer klaar om te vertrekken.  Dit doen we echter niet hetzelfde.   We nemen een massa ervaringen mee die niet alleen op foto, maar zeker ook in ons hoofd hun sporen nalaten.  Dit zijn oa de warmte waarin we na elke uitstap ontvangen werden.  Jullie leuze ‘Feel at home, far from home’ maken jullie zeker waar en dit vanaf het eerste moment van aankomen.  Dit dankzij het steeds klaarstaan van Annelore.  Verder zeker de manier waarop Loi ons door dit deel van het land loodste.  Vanuit zijn eigen ‘ik’ kon hij ons de eenvoud en het geluk van de mensen hier tonen om ons toch zo even te laten stilstaan bij onze westerse samenleving.  We konden hem zien zoals hij is… de dingen die hij ons vertelde, kregen telkens een wending naar ‘zoals het bij hem thuis was’, wat alles nog veel boeiender maakte.  De trekking was voor ons een van de hoogtepunten, een beleving die zeker niet elke Thailandbezoeker met ons zal kunnen delen.  Jullie programma is enigszins ‘ uniek’ en we hebben geluk gehad dit te mogen beleven.  We wensen jullie nog veel geluk in dit mooie concept en voor jullie zelf als familie.  Bedankt voor alles !                                                  

Christoph & Anja*voor de westerlingen 2009   

* 23 aug 2009

Werkelijk fantastisch, we kwamen vanuit het Mariott in Bangkok, maar hier is het beter !!  Die persoonlijke benadering is SUPER.  De tochten met Loi zijn onvergetelijk, wat hebben we gelachen onderweg.  Ook m’n “grote” vriend, Sikko deed ‘n extra duidje in de zak om het verblijf hier nooit meer te vergeten.  Adrie

14-23 aug

Een week lang hebben we mogen genieten van de gastvrijheid van Annelore.  Waar maak je het mee dat je uitgezwaaid wordt als je weg gaat ?

Loi heft ons kennis laten maken met Thailand en de mensen die er wonen op een unieke manier.  Deze week staat in mijn herinnering met een dikke gouden rand ! 

Bedankt, het was in een word Geweldig!   Lisa

23 aug ‘09

Het was super !  De trekking was met Boca Coco en Loi het hoogtepunt van onze reis.  Bedankt voor alles !   Iroy & Danielle   Breda, nl

23 aug ‘09

Wat jullie aan ons hebben laten zien was geweldig.  De trekking was een ervaring voor het leven.  Door Loi hebben we mogen proeven van het echte Thais eleven en dankzij Annelore voelden we ons bij Villa Anneloi weer thuis ! 

Loi, Annelore en de kids, Bedankt ! Groetjes, BAS & Marjolijn, Roosendaal                                         

 September- Oktober 2009

Beste familie  Anneloi, We staan op vertrekken… alweer veel te vroeg.  Deze week was een unieke ervaring.  Wij konden proeven van het authentieke Thailand, de sfeer, de geuren, de immer lachende mensen, de overweldigende natuur en de prachtige cultuur. Knappe afwisseling van onze Thaise gids, Loi en de Vlaamse thuiskomst in de villa met een verfrissend zwembad.  Ook de 3 speelkameraadjes voor Sarah waren tof, tof !  Voor ons meisje van 8 jaar waren sommige uitstappen misschien wat zwaar of lang maar het bezoek aan het Thais schooltje en de vlottentocht en olifanten zal haar zeker bij blijven. Knap en ook duurzaam concept, voor mij een 10/10 !Het ga jullie nog goed.   Lieve groetjes en dankjewel, An en Ben en Sarah 

19 september 2009 

Terwijl de krekels tsirpen en we van onze laatste maaltijd genieten, pinken we een traan weg en verlaten stilaan een droom die werkelijkheid werd.  Neen, gastvrijheid, openheid en vriendelijkheid zijn niet vanzelfsprekend.  Annelore en Loi zijn ervan bezeten.  Het is een ziekte waarvan we hopen dat ze nooit van zullen genezen. We mochten een week proeven van de gevoelens die Loi voor zijn land koestert.  Het is onmogelijk om niet van Thailand en deze te gaan houden.  Het ganze pakket, de kinderen, Oi, Anne-Loi en iedereen we leerden kennen dragen we mee in ons hart.  Dit is vakantie ten top !! Er rest ons nog een week in Phuket, maar nu reeds kan ons verlof niet meer stuk.  We zijn ervan overtuigd dat iedereen die onze voetsporen volgt even gelukkig Thailand verlaat en uitkijkt naar nog, nog…nog !  Ludo en Monique   Antwerpen Thailand, dat verre land waar we nog nooit geweest waren, al van de eerste dag af voelden we ons thuis en dit zij door de warme ontvangst van Loi en Annelore.Zij hebben ervoor gezorgd dat we een vakantie uit de duizenden hebben gehad en we hebben meer gekregen dan we ooit hadden verwacht. Loi the best guide of the world, we shall miss him.  Annelore, hij was een week mijn praatvriendin, ik zal je missen en ook je toffe kinderen.Veel liefde en tot ziens   Ludo en Monique

* 21 september 2009

Dit waren prachtige 4 dagen om nooit te vergeten.  Een verademing nah et hectische Bangkok. 

De Jungle Flight en de trekking door de jungle zijn fantastisch en moet je gedaan hebben.  Het ontvangst en de logies waren perfect dankzij Loi en Annelore.  De gastvrijheid en hartelijkheid zal me steeds bij blijven.

Het gaat jullie goed Loi, Anneloire, Do, Milo en Sikko

Tot ziens, je weet maar nooit.Linda   Brasschaat  

* 28 september – 13 oktober 2009,

Na lang organiseren is het ons gelukt om Thailand te bezoeken.  Wij zijn op een fantastische plaats terecht gekomen.  Met Loi als gids hebben wij een beetje het leven rond Chiang Mai leren kennen.  De tempels, het leven van de bergvolkeren …… enz.

Tom was een rustige chauffeur en ook een leuke verteller.  Hij heeft ons Prae, Sukhothai en Mae Sot helpen ontdekken.

Annelore, jij was een perfecte gastvrouw.

“Villa Anneloi B&B” bood ons meer luxe dan nodig is.  Het is bewezen: gebonden aan een rolstoel kan je ook in Thailand rondtrekken.

Bedankt !!  Annelore, Loi, Do, Milo, Sikko, Oi, Seing …

Mia uit Wilsele   Els uit Bekkevoort

* 14 oktober 2009

Allerliefste Annelore en Loi,

Siebe, Bit en ik willen jullie heel hartelijk bedanken voor de zalige dagen die we in jullie super fantastisch en echt prachtig Bed & Breakfast mochten doorbrengen. 

Proficiat voor jullie inzet en voor al wat jullie tot nu toe mochten realiseren.  We wensen jullie dan ook nog veel meer liefde en geluk toe voor jullie verdere leven, voor alles wat jullie doen en nog willen doen.

Siebe zal het nog dikwijls over Do, Milo & Sikko hebben, zeker weten…   Hij vraagt nu al waarom we hier niet kunnen blijven ipv door te reizen.  ‘t Waren leuke momenten om hen samen te zien spelen.  Hopelijk volgen er nog vele ! 

Bedankt voor ALLES ! 

Veel liefs van ons,Michele, Bit, Siebe                                 

November 2009

Beste Annelore, Loi & kids 

Ik vrees dat ik in herhaling zal moeten vallen zoals zo velen reeds voor mij in dit boek.  Het was een prachtige week, een rollercoaster van belevenissen, emoties, prachtige uitzichten en zoveel meer. Wij betrapten onszelf er meermaals op dat als we terug in villa Anneloi kwamen na een van de leuke excursies, we zeiden dat we terug thuis waren.  Alles was super leuk met voor mij de tweedaagse trekking als uitschieter. Nogmaals bedankt en zeker tot ziens,Groeten Frederik.
Dank voor de onvergetelijk reis   Dikke zoen Veerle + Frederik 

*  8 november   Annelore, Loi & kids  

Wij hebben het hier geweldig naar onze zin gehad.  Spijtig genoeg zijn die 4 dagen voorbij gevlogen.  Wij zouden jullie heel graag willen bedanken voor de goede zorgen en de hulp bij het organiseren van onze reis.Wij wensen jullie alvast heel veel succes in de toekomst en we komen zeker nog terug.  Bedankt voor alles en hopelijk tot wederziens.  Ines & Erwin     

* Lieve Anneloi,    We hebben echt genoten van ons verblijf in jullie B&B.  Heerlijk rustig, lekker ontbijt & super relaxte sfeer.  Wij komen zeker terug.Dikke zoen, Ann & Kristof    

 * 23 november 

Beste Annelore, Loi en kids,  Jullie stekje is achteraf gebleken de moeite gebleken en gastrvijheid van een natuurlijke en Belgische oorsprong bestaat dus echt wel.  Voor ons beidjes was het enkel de bedoeling om 2 daagjes te verpozen na een eerste roundtrip van 12 dagen en alvorens aan de tocht door Isaan te beginnen en de rust was vooral voor Saifon welgekomen.  Wat me ook een hart onder de riem steekt, is het feit dat jullie beiden uit verschillende culturen samen met jullie kroost een gelukkig gezin zijn en dat wens ik jullie ook van ganser harte voor de toekomst toe.  Ik hoop alvast voor mezelf als Belgische man ook die stabiliteit te mogen beleven tot het einde van mijn dagen met mijn Thaise hartsvriendin Saifon xxx  Bennie en Fon                                                       

December 2009

 * “Tickets naar Shangri-La” bestaan niet (zie bib).  Dat weten Annelore en Loi, maar toch slagen zij met hun kleinschalige Anneloi erin om a small paradise op mensenmaat te benaderen.Anne &  Walt   1 december 2009   ‘t WAS DIK IN ORDE
MEER MOET DAT NIET ZIJN ! 
Bedankt Annelore
Thanks Loi
PS For Loi : don’t forget to take your medicin LICTAMINOL , just before you go sleep.
Eddy & Nicole  05.12.09


 * Lieve Annelore, Loi, Do, Milo, Sikko (LA- DO-MI-SI)   27 december 2009 Zoals verwacht was het de voorbije week weer “home far from home”.  4 jaar geleden was het al top, vandaar dat we de hoogtepunten van toen (De jungle trekking van 2 dagen met een overnachting bij de bergstammen en een mooie trip met het bamboovlot…) nog eens wilden overdoen met als extra nieuwe excursie:  Jungle flight “Tarzan & Jane” en de “cooking course” (een aanrader!!!)  De combinatie was weer ongeloofelijk en overgetelijk mooi !  Maar bovenal vond ik het leuk om m’n “oude” klasgenootje van weleer terug te zien en gezellig bij te kletsen … Ja, Mama-bo-bo-ba-ba ba-beweeg !   Dikke knuffels   Els & Filip    PS.  Tot in Bali ?!  xxx     www.cocktailathome.be   *

Beste Annelore, Loi, Do, Milo & Sikko  

Verblijf van 28/12/09 – 4/01/10

Wij hadden ons echt geen betere huwelijksreis kunnen inbeelden:  aangekomen in Bangkok, de drukte even ontwijken in een prachtig resort in Ayutthaya voor enkele dagen, dan de hoofdstad ontdekken met een hele goeie gids en daarna over naar een weekje luxe en verwennerij in Villa Anneloi.  En dit (en de rest van de trip) allemaal pico belle georganiseerd door jullie !  Heel erg bedankt !  De jungletocht, de kookcursus, de fietstocht door Chiang Mai, de veel te genereuze ontbijten,… alles was onvergetelijk ! We komen zeker nog eens terug (5-,10-,15- jarige huwelijksverjaardag )  Claudine & Wim 

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
1 entry.
admin admin wrote on 2nd March 2020 at 1:38 pm:
dsadadadasd