Twee daagse trip met Loi naar Pai of Chiang Rai.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Deze excursie kan doorgaan op vrijdag en zaterdag.

DAG 1 :

Een prachtige rit door de bergen met stops waar je anders nooit zou komen. Loi geeft je het gevoel dat je als een ‘local’ met hem mee reist. Een aantal van de stops:

PAI : een waterval waar je kan zwemmen, een vleermuizen grot, Pai Canyon, warm waterbronnen en rijstvelden.

CHIANG RAI: warmwaterbronnen, de zilveren en zwarte tempel, thee en bloemen (in het seizoen januari – maart) plantages, rijstvelden en nog zoveel meer….

Overnachting is in een mooie resort. Handdoeken, zeep en shampo zijn voorzien in de badkamer. Lunchen zijn inbegrepen, avondmaal kan je gebruiken op de leuke avondmarkt. Pai is een bergdorpje met een ‘hippie’ atmosfeer en Chiang Rai geeft het gezellig gevoel van een lokaal stadje.     

DAG 2:

PAI : Na het ontbijt gaan jullie per fiets het dorp verkennen. Als je niet kan fietsen kan je zelf rondwandelen in de dorp straten en de lokale winkeltjes .

CHIANG RAI: Na het ontbijt maken jullie een lus via Thaton en bezoek aan de tempel op de berg met een prachtig zicht op de Mae Kok Rivier.

Op de terugweg naar Chiang Mai, maken jullie nog enkele leuke stops en lunch in een lokaal restaurant. Tegen de avond zijn jullie terug in Chiang Mai.