Villa Anneloi

Verslagje Vakantiebeurs Antwerpen 2009

Het was een HEUS succes, de vakantiebeurs in Antwerpen van 23 – 28 januari 2009 !  
 
Net als op de reünies had ik weinig tijd, maar ik vond het heerlijk om weer zoveel mensen terug te zien, die bij ons thuis in Villa Anneloi geweest zijn !   Het waren 6 dagen waar ik heerlijk mijn babbelhobby heb kunnen zegevieren en door de interessante gesprekken, plezier en terugzien van zoveel mensen, vergat ik gewoon de vermoeidheid, die bij zo een beurzen te paar gaan !    
Ik had zoveel hulp van familie en vrienden, die als geen ander info gaven over Thailand en Villa Anneloi.   Bedankt allemaal !   
Het hoofddoel om onze nieuwe project Villa Anneloi Bed and Breakfast bekend te maken aan de buitenwereld, is zeker gelukt en binnenkort komen een aantal onder jullie het allemaal uittesten.    Weet dat we vol enthousiasme er een pareltje van maken en de werken met de loepe in de hand volgen, zodat jullie een vakantie kunnen beleven in een omgeving om nooit te vergeten!   
Midden mei hebben we zonder twijfel afgewerkte foto’s van het zwembad en het poolhouse, dus hou de website in het oog, want die zetten we dan onmiddellijk online ! 
We houden jullie op de hoogte ! 
 
A smile, Anneloi & kids