Villa Anneloi Tour

Wie zijn we ?

Klik hier voor reviews

Zie ons op Vlaanderen Vakantieland :

http://www.een.be/programmas/vlaanderen-vakantieland/gewokt-en-gewogen-deel-3-chiang-mai

Volg ons op Facebook onder de naam “Villa Anneloi”.

Villa Anneloi tour

Annelore, een Belgische, leerde Loi, een Thai, kennen tijdens een vrijwilligersproject in Thailand. De liefde voor Thailand en deze lieve man leidde tot een combinatie van samen wonen, samen kindjes, samen door het leven gaan…


Loi is een Thaise gids, hij spreekt Engels en heeft zeker nota van de Nederlandse taal. Hij heeft kennis van zijn land en dompelt jullie onder in de Thaise cultuur en gewoonten. Hij is gek op de natuur en weet ontzettend veel van planten en dieren, ziet elk insect in een boom, onder een blad of boven op de top… Indrukwekkend, leerrijk, maar vooral heeeeeeel plezant !

Als je graag de omgeving van Chiang Mai wil ontdekken op een ludieke manier, kan je kiezen uit verschillende daguitstappen en/of de 2 daagse trekking in de bergen met Loi en/of een 2 daagse trip naar Pai of Chiang Rai. We kunnen ook een programma met slaping voor jullie organiseren. Jullie kunnen elke dag relaxed opstaan, genieten van al het moois en leuks dat er te doen is in het Noorden van Thailand.

Wensen jullie ons te leren kennen en kennis te maken met het mooie Noorden van Thailand?

Van harte welkom!

Lees onze geschiedenis op : The DoMiSi Krant en Ontmoet ons in Belgie (klik om te lezen)